Svet-Stranek.cz
M.Braniš-POINT....Podlahy a interiéry

AKCE na vinylovou krytinu Thermofix od FATRA Napajedla.:Položíme cokoli....:-)

AKCE na vinylovou krytinu Thermofix od FATRA Napajedla.

Přednosti podlahové krytiny ThermofixŸ
odolnost podlahoviny k vlhkému prostředí vysoká odolnost k opotřebení vynikající rozměrová stálost vysoká chemická odolnost povrchu vhodnost pro podlahové vytápění dobrý teplotní vjem a snadná údržba velmi nízká úroveň hluku odolnost proti vlivu kolečkové židle pokládání na pružný podklad vzájemná kombinovatelnost dezénů ekonomicky výhodná i pro členité prostory garance 10 let
Výrobce doporučuje pro kladení ThermofixuŸ používat profesionální kladečské firmy. ThermofixŸ je dobře dostupný v široké distribuční síti velkoobchodů na celém území České a Slovenské republiky.
Výrobce poskytuje na materiál záruku 10 let. Podlahová krytina ThermofixŸ je opatřena všemi mezinárodně uznávanými certifikáty příslušných certifikačních autorit. Výroba i prodej jsou certifikovány dle norem ČSN EN ISO 9001 a 14001.
Je vyráběn a dodáván v mnoha dekorech dřeva a kamene.Vzory najdete na stránkách http://www.fatrafloor.cz/cz/thermofix/ Vybrané dekory vám rádi předvedeme ve vzorku.Poradíme a pomůžeme ve výběru.Cena termofix 2 mm v dekoru dřeva či kamene je od nás 482 Kč bez DPH + pokládka,která je včetně lepidla 165 Kč na metr čtverečný.Pokud budete od nás chtít i pokládku,je DPH pouze 15%.Těšíme se na vás a položíme cokoli...:-)
Vinylová podlaha,chodba+koupelna-soukromý dům Mn.Hradiště
Termofix v dekoru Buk Rustik.
Termofix v kuchyni.Výborná volba.
Ukázka pokládky.Snadná výměna lamely,pokud se někdy v budoucnu poškodí.
Termofix je vhodný i do koupelny.Je teplejší než dlažba,má větší propustnost na podlahové vytápění.
Krytina je elegantní v obývacím pokoji.
Krytina je vhodná i do kuchyní.
Ukázka námi provedené pokládky v pasivním domě-Liberec,Strakonická ulice.
návštěvníků stránky
celkem207 779
tento týden69
dnes27